A A+


Campania ACTIV+ Junior


Cand devii parinte, viața ta se schimba: iti doresti sa asiguri viitorul copilului tau si sa il protejezi la fiecare pas in viata, insa unele situatii sunt imprevizibile.

Daca vrei sa pui bani deoparte pentru copilul tau, dar sa ai grija, in acelasi timp, si de sanatatea lui, poti incerca Asigurarea mixta de viata ACTIV+ Junior. Astfel, beneficiezi de protectie pentru tine si familia ta,iar o parte din bani devin economii.

Cu pachetul de asigurare in caz de accident pentru copii, complementar asigurarii Activ+, vei beneficia de un sprijin financiar imediat in cazul in care copilul tau sufera de un accident.

Pachetul de asigurare in caz de accident pentru copii se adreseaza tuturor copiilor familiei, cu varste cuprinse intre 6 luni si 26 de ani si ofera acoperire in caz de:  

- Fracturi din accident: procent din suma maxima asigurata de 5.000 lei, in functie de gravitatea fracturii. 

- Spitalizare ca urmare a unui accident: 150 lei/ zi, pentru maximum 60 de zile de spitalizare ca urmare a unui accident/an. Indemnizatia de spitalizare se ofera pentru toate evenimentele mai mari de 3 zile, incepand din prima zi.

Alege pana la data de 30 septembrie 2020 pachetul de asigurare in caz de accident (fracturi si spitalizare) pentru copilul tau si noi contribuim cu 50%  din prima aferenta pachetului, pentru ca tu sa beneficiezi de o suma asigurata mai mare la finalul contractului de asigurare sau de plata unei prime de asigurare mai mici.

Pot beneficia de reducere doar clientii care in perioada de valabilitate a campaniei vor opta pentru incheierea unui contract nou de asigurare, de tip  Asigurare mixta de viata cu prima esalonata ACTIV+ achizitionat impreuna cu  pachetul complementar de asigurare in caz de accident pentru copii.

                                                                Vezi detalii