A A+

Procesul de fuziune prin absorbtie in urma caruia societatea AXA Life Insurance S.A. („AXA Life Insurance”) a fost absorbita de BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group S.A. (“BCR AV”) s-a finalizat. Astfel, societatea AXA Life Insurance va fi radiata de la Registrul Comertului, iar portofoliul de contracte de asigurare transferat catre BCR AV.

 

Transferul de portofoliu se va desfasura si va respecta prevederile legislatiei privind functionarea asiguratorilor supravegheati conform regimului national, iar notificarea contractantilor privind transferul de portofoliu se va face de catre BCR AV in termenul ce va fi stabilit prin decizia Autoritatii de Supraveghere Financiara.

 

Incepand cu data de 01.06.2018 site-ul societatii AXA Life Insurance va fi inchis si va exista o redirectionare automata catre site-ul BCR AV unde veti avea toate documentele necesare derularii contractului de asigurare.

Pentru orice informatii sau suport in legatura cu contractele de asigurare va stam la dispozitie de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.30, prin Serviciul Contact Center, la numarul de telefon: 021.207.99.99 si adresa de email clienti@bcrasigviata.ro.