A A+

Comunicate BCR Asigurari de Viata


Va informam ca, in conformitate cu Legea nr.236/2018 privind distributia in asigurari, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) monitorizeaza piata produselor de asigurari si isi exercita in mod direct competentele de supraveghere, de investigare necesare in exercitarea atributiilor si de impunere a sanctiunilor prevazute de lege, in conformitate cu cadrul juridic national. 

Avand in vedere rolul ASF de a institui mecanisme care sa permita si sa incurajeze raportarea de catre angajatii societatilor de asigurare si a intermediarilor de asigurari a cazurilor de nerespectare a prevederilor legale de punere in aplicare a Legii nr.236/2018 privind distributia in asigurari, va informam pe aceasta cale ca ASF recomanda cu tarie tuturor persoanelor si entitatilor implicate in activitatea de distributie in asigurari sa raporteze ASF si/sau altor autoritati abilitate daca au cunostinte despre cazuri de incalcari ale prevederilor legii privind distributia de asigurari. 


BCR extinde beneficiile disponibile în George prin Venit Protect, asigurare 100% online oferita impreuna cu BCR Asigurari de Viata VIG, care poate acoperi plata unei sume de bani pana la 6 luni in caz de somaj sau de incapacitate de munca.

Prima platforma de banking digital din Romania, George, isi extinde beneficiile disponibile in magazinul sau online prin asigurarea de viata Venit Protect. Venit Protect poate fi achizitionata direct din magazinul George, 100% online, fara evaluare medicala prealabila si se adreseaza tuturor persoanelor, cu statut de angajat, antreprenor sau pensionar, care au intre 18 si 69 de ani si nu au cont curent deschis la BCR.

Asigurarea este adaptată contextului pandemic actual si ofera clientilor protectie inclusiv in cazul evenimentelor asigurate cauzate de infectarea cu Covid-19.


BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group  oferă o nouă protecţie: Asigurarea de Accidente, în parteneriat cu Transilvania  Broker 

Începând cu februarie 2016,BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group oferă Asigurarea de Accidente, o asigurare cu protecţie extinsă în cazul accidentelor rutiere sau a accidentelor de orice tip. În prezent, produsul este distribuit exclusiv prin Transilvania Broker. 


BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group continuă trendul de creștere puternică în primele nouă luni ale anului 2015

BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group (VIG), a înregistrat la 30 Septembrie 2015 un profit de 18.8 milioane lei, în creștere cu 9% față de aceeași perioadă a anului 2014.


BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group revine pe profit – 27,8 milioane lei în 2014

BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group  a înregistrat, la 31 decembrie 2014, un profit  în valoare de 27,8 milioane lei (date conform standardelor IFRS), după pierderile înregistrate în anii anteriori. 


BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group – 17,3 milioane lei profit în primele nouă luni ale anului 2014.

BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group  a înregistrat la 30 septembrie 2014 un profit  în valoare de 17,3 milioane lei (date conform standadelor IFRS, dupa pierderile inregistrate in anii anteriori


Alege Viata! - Campanie de prevenire a accidentelor rutiere in randul conducatorilor de vehicule cu tractiune animala

BCR Asigurari de Viata VIG impreuna cu Serviciul Rutier Neamt deruleaza in perioada 23 septembrie - 31 octombrie2013 o campanie de prevenire a accidentelor rutiere in randul conducatorilor de vehicule cu tractiune animala.


Declaratie de presa

In cursul zilei de astazi , 9 iulie, societatea BCR Asigurari de Viata VIG a raspuns solicitarilor DIICOT Targul Mures de predare a unor inscrisuri si informatii in cadrul unei actiuni de investigatie pe care aceasta institutie o desfasoara.


Jubileu Maria Tanase

Joi, 27 iunie 2013, ora 19, Bucuresti, la Casa Vernescu va avea loc un concert jubiliar sustinut de marele artist virtuoz al naiului Nicolae Voiculet, initiatorul proiectului „Maria Tanase 100”.


Centenarul Maria Tanase incepe la Brasov prin concerte caritabile

Luni, 3 iunie 2013, ora 10.00, Primaria Municipiului Brasov va gazdui conferinta de presa ce da starul evenimentelor ocazionate de Centenarul Maria Tanase.


BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group Asiguratorul anului 2012

Este pentru al 4-lea an consecutiv cand BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group primeste aceasta distinctie in cadrul prestigioasei Gale.


1.000 de elevi învaţă despre asigurări în cadrul unui program derulat cu sprijinul a 44 de profesionişti voluntari din cadrul BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group

Bucureşti, 7 martie 2012 — Junior Achievement România (JAR) şi BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group pregătesc 1.000 de elevi de liceu pentru a înţelege mecanisme de gestionare a finanţelor personale şi de folosire a asigurărilor, prin activităţi interactive, derulate în şcoală cu participarea consultanţilor voluntari din companie.


Site-ul BCR Asigurari de Viata VIG – o noua imagine, mai multe informatii pentru publicul nostru!

Incepand de luni, 23 ianuarie, publicul are la dispozitie o noua versiune a site-ului www.bcrasigviata.ro, ca parte a strategiei companiei de a-si imbunatati serviciile si de a fi tot mai aproape de clientii sai.


BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group – crestere cu aproximativ 14% in primele noua luni ale anului.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a subscris in primele noua luni din 2011 prime brute in valoare de 262.2 milioane lei, in crestere cu 13.68% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2010.


Aplicatia BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group pentru smartphone si tablete.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este prima companie romaneasca de asigurari de viata care faciliteaza clientilor utilizatori de smartphone si tablete accesul rapid la informatii despre produsele si serviciile companiei.


Actionar majoritar

VIG LOGO

Parteneriat