A A+

Formular solicitare informatii

Pentru detalii despre asigurarile de viata oferite de BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group S.A. ("BCR Asigurari de Viata VIG"), lasa-ne aici datele tale si te vom contacta in curand!

IMPORTANT!


Inainte de a continua, te rugam sa citesti cu atentie NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. In situatia in care ai neclaritati sau intrebari cu privire la prelucrarea datelor personale de catre societatea noastra, te rugam sa contactezi responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa dpo@bcrasigviata.ro .


Campurile notate cu *sunt obligatorii! Daca unul dintre aceste campuri nu este completat, formularul nu va putea fi procesat.

Dna. Dl.
Prenume*
Nume*
Adresa email*
Telefon*
Localitate*
Sunt interesat/a de:
Sunt Angajat BCR *      Da Nu
Sunt angajat Grup VIG *      Da Nu

Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate de BCR Asigurari de Viata VIG pentru scopuri statistice, respectiv de marketing, actiuni de direct mailing, oferirea de produse si servicii, reclama, sa fiu contactat si sa primesc informatii relevante de la BCR Asigurari de Viata VIG sau de la persoane imputernicite expres de BCR Asigurari de Viata VIG in acest sens, in vederea fructificarii eventualelor oportunitati de asigurare, respectiv a imbunatatirii serviciilor pe care BCR Asigurari de Viata VIG mi le ofera. Refuzul/ retragerea consimtamantului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing nu are niciun impact asupra desfasurarii procesului de asigurare si nici nu-l conditioneaza.

DaNu
* Text de verficare:
Genereaza o noua imagine