A A+

Mentiuni legale

                           

Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si sunt proprietatea ei exclusiva. De asemenea, BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate aici este rugata sa contacteze oricare din agentiile BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group sau ale Bancii Comerciale Romane pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group isi rezerva dreptul ca accesul la produsele si serviciile descrise in prezentul site sa poata face obiectul unor restrictii fata de anumite persoane sau in anumite zone / tari.

Nici unul dintre produsele sau serviciile prezentate aici nu va fi furnizat de catre BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si/sau Banca Comerciala Romana unei persoane daca legea din tara sa de origine sau din orice alta tara care are legatura cu persoana in cauza, interzice acest lucru. Cititorul prezentului mesaj este rugat sa se asigure daca este autorizat din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara de la care se stabileste conexiunea.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site,cu exceptia detinatorului sau legal – BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group, precum si realizarea de link-uri catre portalul Grupului, fara acordul in prealabil din partea BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si Banca Comerciala Romana da dreptul unilateral si neechivoc ca BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si Banca Comerciala Romana sa faca uz de toate prerogativele lor de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email office@bcrasigviata.ro