A A+

Comunicate Vienna Insurance Group

VIENNA INSURANCE GROUP preia filiala AXA în România

Preluarea AXA Life Insurance de către Vienna Insurance Group confirmă poziția VIG de lider al pieței asigurărilor din România.


VIENNA INSURANCE GROUP – CREŞTERE SEMNIFICATIVĂ A PROFITULUI ÎN 2014

Vienna Insurance Group, principalul grup de pe piata asigurarilor in Austria si in regiunea Europa Centrala si de Est (ECE), a subscris prime de 9,1 miliarde euro, in contextul dificil al anului financiar 2014. Ajustat la efectele de curs valutar, avansul primelor s-a situat la 0,9% si a fost inregistrat in pofida continuarii reducerii portofoliului de polite pe termen scurt cu achitare la scadenta in Polonia si diminuarii portofoliilor din Italia si Romania pe fondul masurilor de optimizare. Aceasta performanta excelenta este subliniata de imbunatatirea semnificativa cu aproximativ 4 puncte procentuale a ratei nete combinate, care s-a redus la 96,7%. In regiunea ECE, rata neta combinata a scazut chiar la 93,4%. 


Vienna Insurance Group  REZULTATE PROVIZORII 2014

Vienna Insurance Group este principalul grup de pe piaţa asigurărilor în Austria şi Europa Centrală şi de Est (ECE) şi a înregistrat în 2014 o evoluţie foarte bună a operaţiunilor. Grupul a subscris direct prime neconsolidate în valoare de aproximativ 9,4 miliarde euro, atingând astfel acelaşi nivel al primelor ca anul trecut în pofida efectelor negative din curs valutar. Creşterea organică s-a situat la 2,6% fără a lua în considerare efectele extraordinare. Cu o creştere de 10% a valorii primelor, statele din regiunea “Alte Pieţe” îşi dovedesc potenţialul semnificativ.


CREŞTERE PUTERNICĂ A PERFORMANŢEI ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI DIN 2014

Vienna Insurance Group a inregistrat o performanta foarte buna in primele noua luni din 2014. Valoarea primelor a ramas la acelasi nivel din anul precedent, respectiv la aproximativ 7,0 miliarde euro, in pofida efectelor negative de curs valutar. Ajustat la aceste efecte, avansul primelor s-a situat la 1,7%.


Distractie de vara pentru aproximativ 500 de copii ai angajatilor VIG

Sâmbătă, 26 iulie, încep două săptămâni pline de jocuri şi distracţie pentru aproximativ 500 de copii. Pentru a cincea oară deja, Wiener Städtische Versicherungsverein, acţionarul majoritar al Vienna Insurance Group, organizează Kids Camp pentru copiii angajaţilor concernului din peste 20 de ţări – din Albania, Croaţia şi Polonia până în Ucraina, pentru a numi doar câteva dintre acestea. Copiii din Austria şi din ţările Europei Centrale şi de Est pot alege una din cele trei tabere care le stau la dispoziţie – „City Camp” în Viena-Strebersdorf, „Country Camp” în Wagrain-Salzburg şi „Mountain Camp” în Mariazell-Steiermark.


Vienna Insurance Group in 2013

Vienna Insurance Group a raportat prime in valoare totala de 9.2 miliarde euro la nivelul grupului pentru anul financiar 2013.


Achizitia Societatii de Asigurari-Reasigurari Donaris din Republica Moldova a fost finalizata

Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe a achizitionat cca. 94% din actiunile Societatii de Asigurari-Reasigurari “Donaris Group” S.A. (Donaris) cu sediul în Republica Moldova. Tranzactia a fost finalizata în urma obtinerii aprobarilor oficiale.


Vienna Insurance Group în Ucraina. 

Început puternic în 2014 – crestere de doua cifre a primelor

Vienna Insurance Group a înregistrat o performanta favorabilaîn Ucraina,în pofida situatiei politice actuale. Cele patru companiiale grupului au valorificat oportunitatile de pe aceasta piata,cea mai mare din EuropaCentrala si de Est(ECE)în functie de numarul de locuitori.Clientii apreciaza soliditatea,stabilitatea financiara si seriozitatea companiilor locale din cadrul grupului international Vienna Insurance Group,liderul de piata în ECE.


VIENNA INSURANCE GROUP REZULTATE PRELIMINARE 2013

Vienna Insurance Group a atras in anul fiscal 2013, prime subscrise, neconsolidate, de circa 9,4 miliarde euro. Aceasta reprezinta o scadere de 4,9 procente, care se datoreaza in principal reducerii planificate a politelor pe termen scurt cu achitare la scadenta in Polonia, precum si diminuarii tintite a activitatii pe piata auto in Italia si Romania.


Schimbari in Directoratul BCR Asigurari de Viata

Consiliul de Supraveghere al BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a decis urmatoarele schimbari in Directoratul companiei.Actionar majoritar

VIG LOGO

Parteneriat