header phone icon

Ai nevoie de ajutor?

header facebookheader linkedinheader instagramheader youtube

Pentru că în viață, ai parte de milioane de experiențe. Ai parte de o călătorie în care trăiești atât de multe momente, încât uneori le poți pierde șirul.

Putem să îți enumerăm multe motive pentru care e bine să ai o asigurare de viață.

În primul rând, asigurarea de viață îți oferă o protecție financiară, ție și familiei tale.

În al doilea rând, este mai inteligent să economisești și să acumulezi sume de bani pentru diverse planuri personale la care visezi, sau să îți pui acești bani deoparte pentru când ajungi la o vârstă înaintată ori pentru diferite momente dificile, care pot apărea în viața oricui.

Mai mult, pentru că ești responsabil, te gândești și la cei dragi, care depind de tine financiar.

Poți economisi pentru copilul tău, cu garanția că va avea întotdeauna suportul financiar, indiferent dacă vei mai putea sau nu să îl sprijini, iar el își va putea urma visurile, având libertatea și puterea de a face orice și-ar dori în viață.

Prin asigurarea de viață, îți protejezi familia, chiar din momentul primei plăți a asigurării tale. Indiferent de tipul poliței pe care o achizitionezi de la BCR Asigurări de Viață VIG, asigurarea ta de viață îți garantează că, în cazul în care ți se înâmplă ceva neprevăzut, ei vor beneficia în continuare de susținerea financiară de care au nevoie.