header phone icon

Ai nevoie de ajutor?

header facebookheader linkedinheader instagramheader youtube

Prin accesarea acestui site, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, confirmați că ați citit, înțeles, acceptat și agreat următorii termeni și condiții.

Acest site este deținut și întreținut de către BCR Asigurări de Viață VIG. În lipsa altor precizări, toate drepturile de proprietate intelectuală (incluzând aici drepturile de autor și drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site aparțin BCR Asigurări de Viață VIG.

Nici una dintre informațiile prezentate în cadrul acestui site nu constituie oferta de a achiziționa sau de a dispune de un produs. Informația care se regăsește pe acest site este prezentată numai în scop informativ.

Informația prezentată pe acest site este foarte generală. De aceea, este posibil să nu fie relevantă în cazuri individuale concrete. Înainte de a lua orice decizie referitoare la produsele prezentate și serviciile BCR Asigurări de Viață VIG, este important să contactați un reprezentant BCR Asigurări de Viață VIG care vă poate ajuta să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru dvs. și pentru a vă informa atât asupra disponibilității serviciilor sau produselor companiei, cât și asupra condițiilor contractuale, taxelor și comisioanelor aferente.

Deși obiectivul nostru este de a vă transmite informații actualizate și exacte, nu putem garanta că site-ul www.bcrasigviata.ro nu conține inexactități, cu toate că depunem toată diligența pentru remedierea acestora. În acest sens, BCR Asigurări de Viață VIG nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului sau altor părți (direct sau indirect) referitoare la utilizarea acestui site și a informațiilor sale.

Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității și utilității informațiilor disponibile pe acest site.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul oferirii de resurse informaționale. BCR Asigurări de Viață VIG nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

BCR Asigurări de Viață VIG  își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fară nicio informare prealabilă a utilizatorului. Utilizatorii site-ului nu pot ridica nicio obiecție cu privire la modificările realizate.

Orice comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe site-ul www.bcrasigviata.ro, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală.

Prin completarea formularelor de contact vă dați acordul în mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate și prelucrate de BCR Asigurări de Viață VIG.

BCR Asigurari de Viață VIG, în calitate de operator de date cu caracter personal, în vederea prestării serviciilor de asigurare, colectează și prelucrează datele personale, în conformitate cu prevederile legale în materie de prelucrare a datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date ca parte componentă și indispensabilă realizării activității pentru care a fost autorizată.

În conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu aplicabilitate din data de 25 mai 2018, prelucrarea datelor cu caracter personal este realizată cu respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor vizate.

Detaliile cu privire la tipurile de date cu caracter personal, scopurile prelucrării, temeiurile juridice, destinatarii datelor, transferul datelor personale într-o țară din afara Zonei Economice Europene, perioada de păstrare, drepturile persoanei vizate și modalitățile de exercitare ale acestora sunt menționate în documentul “Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal“ pus la dispoziția utilizatorilor pe website-ul BCR Asigurări de Viață VIG.

Puteți transmite solicitări legate de orice aspecte privind confidențialitatea și prelucrarea datelor cu caracter personal pe adresa dedicată (dpo@bcrasigviata.ro) sau folosind orice alte modalități de contact utilizate în relația cu clienții, în atenția Responsabilului cu Protecția Datelor, conform celor precizate pe pagina web a companiei www.bcrasigviata.ro – secțiunea Protecția Datelor, urmând să primiți răspunsul nostru conform prevederilor legale.

De asemenea, politica de protecție a datelor cu caracter personal este la dispoziția dvs. pe pagina web a companiei www.bcrasigviata.ro – secțiunea Protecția Datelor.

Prin bifarea căsuței din cadrul formularului de contact declarați că ați citit, înțeles sunteți de acord cu Termenii și condițiile enunțate mai sus. Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului și ale BCR Asigurări de Viață VIG prevăzute de prezentul document vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română.